Ukoliko želiš da razvijaš svoje veštine u internacionalnom okruženju, stekneš nova znanja i upoznaš vršnjake iz cele Evrope, pridruži se nekoj od sekcija Erazmus studentske mreže u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu i postani deo Erazmus generacije.

Ciljevi koje zastupamo, sprovodimo kroz različite aktivnosti okrenute ka ekološkoj održivosti, socijalna inkluzija i edukacija mladih. Kako? Kroz konferencije, seminare,  radionice i ostale događaje. Naši volonteri i sekcije vredno rade na poboljšanju uslova i prilika za mlade, kako na lokalnom, tako i na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Erazmus studentska mreža je najveća studentska organizacija u Evropi koja postoji u 42 zemlje sa preko 15.000 volontera. Pored učešća u lokalnim događajima, imaćeš priliku i da učiš o različitim temama koje te interesuju kroz internacionalne komitete i timove koji rade na rešavanju različitih problema koje se tiču položaja i potreba mladih. Takođe, tu su i internacionalni događaji koji se organizuju širom Evrope, a u kojima možeš učestvovati i ti.

Imaš pitanja vezana za sam proces prijave i želiš da čuješ iskustva drugih volontera, ali i saznaš kako veštine stečene tokom volontiranja u ESN-u mogu da ti pomognu u procesu zaposlenja? Za sva dodatna pitanja možeš nam pisati na office@esn.rs ili nas kontaktirati preko Fejsbuka i Instagrama. 

Popuni upitnik u skladu sa gradom u kom želiš da volontiraš najkasnije do 14. 09. u 23:59h i postani deo Erazmus generacije!

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Beograd

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Novi Sad

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Niš