U poslednjih nekoliko godina Srbija je postala veoma privlačna Erazmus destinacija. Razlozi zbog kojih se studenti iz Evrope odlučuju da baš u Srbiji borave na razmeni su raznoliki, a svima im je zajedničko da ih naša zemlja ne razočara i da se kući vrate prepuni novih iskustava. 

Svoja iskutsva o razmeni tokom pandemije, Srbiji i njenim stanovnicim, prirodnim lepotama i mestima koja obavetno treba posetiti govoriće Yevgeniy Kuznitsov, student političkih nauka na Univerzitetu u Varšavi, koji je trenutno na razmeni na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, i Anatoliy Goldyrev, student Slobodnog univerzieta u Berlinu, rodom iz Ukrajine, a koji trenutno radi master iz Ekonomije janog sektora i na razmeni je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. 

Ukoliko želiš da saznaš odgovore na ova i mnoga druga pitanja pridruži nam se u sredu 27.1.2021. od 17 časova putem Live-a na Facebook stranici ESN Srbije. Razgovor će moderirati Aleksandar Jovanović.

Erasmus cafe je deo projekta #EUzaTEBE koji Erazmus studentska mreža Srbija sprovodi u saradnji s Delegacijom Evropske unije u Srbiji.