Dana 23. maja 2017. godine, Erazmus studentska mreža zvanično je objavila partnerstvo sa kompanijom Ryanair, kojim su se zajedno obavezali da će poboljšati Erazmus iskustvo studentima širom Evrope. Zahvaljujući ovom partnerstvu, međunarodni studenti će od septembra imati 15% popusta na letove preko Ryanair-a, uz mogućnost nošenja besplatnog prtljaga tokom rezervisanog leta.


Koje su pogodnosti ovog partnerstva?

  • 15% popusta na 8 letova u jednom pravcu (odnosno 4 povratna);

  • Besplatan check-in za prtljag do 15kg na svakom od 8 rezervisanih letova;

  • Nedeljne specijalne turističke ponude samo za Erazmus studente;

  • Mobilna aplikacija prilagođena Erazmus studentima.


Ovom ponudom Ryanair i ESN žele ohrabriti i podstaći studente na razmeni da tokom svoje mobilnosti putuju i iskoriste svoj period mobilnosti na najbolji mogući način. Popusti važe samo za letove rezervisane najmanje 28 dana unapred i koji se održavaju u periodu između 1. septembra i 15. juna. Dakle, prvi popusti će se ostvarivati na letove u drugoj polovini septembra 2017. godine.

Ryanair
© Ryanair

Ko može ostvariti ovaj popust?
Svaki vlasnik ESNcard-a koji je pravilno registrovan na ESNcard.org internet stranici i poseduje validnu karticu kojoj nije istekao rok na koji je registrovana. ESNcard je kartica koja ukazuje na članstvo u Erazmus studentskoj mreži i svaki član mora biti student ili praktikant koji učestvuje u programu mobilnosti ili volontira u gorepomenutoj organizaciji.

Kako ostvariti ove pogodnosti?
Da biste dobili pristup specijalnoj Ryanair ponudi, morate pratiti sledeća uputstva:

  1. Nabavite ESNcard, ukoliko ga već nemate.

  2. Registrujte se na ESNcard.org i aktivirajte ove pogodnosti unošenjem broja Vašeg ESNcarda (broj se nalazi ispod bar koda) na Vašem korisničkom profilu.

  3. Unesite sve tražene informacije na Vaš ESNcard.org profil. Ovo je posebno važno, jer se koristi za identifikaciju putnika kao nosioca ESNcard-a, odnosno osobe koja ispunjava uslove za popust.

  4. Više informacija o popustu, kao i kako ga iskoristiti, saznajte na web stranici https://esncard.org/ryanair
     

Ryanair.jpg

© Shutterstock


Za kupovinu ESNcard-a možete se obratiti bilo kom lokalnom ESN ogranku u 40 zemalja širom Evrope. Spisak svih lokalnih ogranaka možete pronaći na linku ESNcard.org/getcard.

Da biste bili u toku sa najnovijim vestima o #RyanairErasmus popustu, pratite nas na našoj Facebook stranici Erasmus Student Network Serbia, kao i međunarodnoj Facebook stranici ESNcard-a.
 

Tekst priredila:

Jovana Aleksić